تحقیق در مورد انواع نان

خلاصه فایل تحقیق در مورد انواع نان

درباره فایل تحقیق در مورد انواع نان میخواهید اطلاعات بدست آورید.

آیا توانستید از مقالات مرتبط با تحقیق در مورد انواع نان استفاده نمایید؟

با مشاهده فایل های پیرامون تحقیق در مورد انواع نان لذت ببرید.

گوناگونی مطالب و مقالات در زمینه تحقیق در مورد انواع نان در سایت بسیار زیاد است.

Download top theses in the field of تحقیق در مورد انواع نان now on this site.

لینک دانلود تحقیق در مورد انواع نان

You can only subscribe to this website تحقیق در مورد انواع نان.

کارآموزی پیرامون تحقیق در مورد انواع نان را از اینجا دانلود نمایید.

فروشگاهی که فایل تحقیق در مورد انواع نان را میفروشید سایت ماست.

شما می توانید فایل تحقیق در مورد انواع نان را به صورت امن و به آسانی از این سایت دریافت نمایید.

You can download تحقیق در مورد انواع نان in a safe manner on this site.

با خواندن تحقیق در مورد انواع نان شگفت زده شوید.

خرید و پرداخت اینترنتی تحقیق در مورد انواع نان به طور مستقیم از این سایت.

مرجع دانلود تحقیق در مورد انواع نان

Every day a new article about تحقیق در مورد انواع نان

You can download the file تحقیق در مورد انواع نان securely and easily from this site.

اگر میخواهید تحقیق در مورد انواع نان را بخرید بروی دکمه خرید فایل کلیک کنید.

If you intend to download تحقیق در مورد انواع نان, download here.

Bestsellers around تحقیق در مورد انواع نان

اطلاعات تخصصی بی نظیر درمورد تحقیق در مورد انواع نان را تنها می توانید از اینجا دریافت کنید.

با ما باشید و از مقالات پیرامون تحقیق در مورد انواع نان استفاده نمایید.

Get paid تحقیق در مورد انواع نان online at a charge.

Download تحقیق در مورد انواع نان downloadable file here.

تحقیق در مورد انواع نان

تحقیق در مورد انواع نان 10 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق  در ظرفی، مقداری آرد بریزید و سپس در وسط آرد، سوراخی ایجاد نموده و داخل سوراخ، خمیر ترش را بریزید. سپس دو پیمانه آب جوش به مخلوط اضافه نموده و مرتباً به صورت دورانی هم بزنید. بعد به تدریج آرد اضافه نمایید و با دست، خوب ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. سپس مقداری نمک هم به خمیر اضافه نمایید. حالا خمیر حاضر است. روی آنرا با پارچه بپوشانید. این خمیر باید حداقل یک ساعت استراحت داده شود. البته برخی افراد تمام طول شب، خمیر را استراحت می دهند . مکانی که خمیر را برای استراحت در آن قرار می دهیم، باید گرم باشد. در جای سرد، خمیر خیلی حجیم نمی شود و به اصطلاح، کاملاً ور نمی آید . بعد از ور آمدن، خمیر برای پختن آماده است. پس از آنکه مقداری آرد روی خمیر پاشیدیم، به شکل دلخواه پهن نموده و در فری که از قبل، کاملاً گرم شده آنرا می پزیم. برای اینکه بفهمیم فر کاملاً گرم شده یا نه، کمی آرد داخل فر می ریزیم. اگر بلافاصله به رنگ قهوه ای در آمد، یعنی فر گرم است ...

دانلود با لینک مستقیم


  


همچنین پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.